Přiměřeně sarkastické a nadprůměrně trefné hlášky dominikánského klerika

Naprosto úchvatným čtenářům mého blogu

 

Nazdar, zatraceně dlouho jsem nic nenapsal (jo, jsou prázdniny, skoro nikdo na blogy nepíše, ale i tak mě to mrzí), tak si Vás musím udobřovat trochu více vlichocovacím se captatiem benevolentiae než obvykle. Ještě jeden dodatek k minulejm komiksům, abyste věděli, že ateisti maj těžkej život. Tentokrát se o tom přesvědčil Sigmund Freud, který následkem toho i sprostě nadává, což berte jako varování pro něžné duše. A zde již je odkaz : http://comix.spaceport.cz/index.php?id=10038&PHPSESSID=b13d23b7eeb4547a32649be56489bb2f

Jinak usilovně prázdninuju a už se z toho rýsují nějaké příspěvky, takové bilanční, které bych snad mohl dát na blog koncem srpna.  Důležitá věc se to udála – Thomas byl nakonec po superdlouhých peripetiích opět nacpán potřebnými daty a viditelně ho to osvěžilo – ať už zdání klame nebo ne, tak mně se tím neskonale usnadnilo spousta věcí. Thomas se tedy vrátil do formy, mě k tomu dovolená a následné duchovní cvičení docela přiblížily. Tyhle prázdniny jsem musel bejt mnohem střídmější, co se vobcházení přátel týče, na jednu stranu mě to mrzí, na druhou stranu to jináč moc nejde, snad mě ti z Vás, kteří by se se mnou bejvali rádi setkali, odpustí. V našem konventu v Olomouci probíhá vícero akcí, který nejsou zcela k zahození, pokud jste je prošvihli, pořád se můžete kouknout na olomouc.op.cz na fotogalerii. Hlavní událostí  bylo svěcení našeho velmi drahýho bratra Mikuláše. Bylo to po dlouhých pěti lete, kdy byl někdo vod nás svěcenej na kněze. A tak si říkám, kdo ho bude následovat. Za nějakej ten pátek bych to zřejmě měl bejt já. A pokud se to stane, nevím, jestli budu mít čas na takovýhle nezávazný blogování na ukonejšení svejch čtenářů. Takže vod příště zase něco alespoň krapet zajímavýho.

Zobrazeno 1339×

Komentáře

Ctihodná

No konečně. (To se nevztahuje k poslední větě.)

Jayef

Ahoj Ludvíku! Já čtu Tvůj blog celkem rád, no ale přiznám se, že kdybys už ho nemohl psát, tak bych se s tím smířit dokázal. Jinak název počítače Thomas je celkem pěkný, to můj se jmenuje Ildefons :-)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz